10. A hetes kápolna

2009.09.29. 20:03

Elérkezett a nagy nap. Egy seregnyi ember hallgatta végig a misét az Alsó Templomnál, majd lassan elkezdtek hömlölyögni a Hetes kápolnához. Időközben feltűnt Magda Vášáryová is (aki többekközött a Sörgyári Capriccio-ban vált halhatatlanná), integetett, és mosolygott és nagyon kedves volt. Seyfinek, a török srácnak mondtam, hogy ez egy híres szlovák színésznő volt annó, mire Seyfi jó kínai túrista módjára odament Vášáryovához, hogy szabad-e egy képet közösen.

Ünnepélyes megnyitó blabla, azután Mastin különböző felállásban fényképezkedett a kápolnával, azt hiszem, egy kicsit túlzásba vitték a kattogtatást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Jobbra lenn Duygu és Seyfi, a lépcsőn jómagam, Bill, Veronika és Janka. Bal oldalt áll Mirka, Martin felesége, Martin meg legfölül, kiöltözve. Dagad a büszkeségtől. Mellette a főrestaurátor, Vlado.)

A bejegyzés trackback címe:

https://dzserek.blog.hu/api/trackback/id/tr711416572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása