Szeövegh kupacz

2009.06.27. 17:36

Na most már minden rendben.

Ha minden igaz, rájöttem azokra ez alapfunkciókra, amikkel életben lehet tartani az infúzióra kötött huszar dzserek barátomat. Persze van még egy két rejtély. Többek között jó lenne tudni, hogy lehet-e videót feldobni az oldalra, s ha igen, miként?

Most kicsit hódolok a grafomániának, mert szeretnék egy nagyobb terjedelmű szöveget is látni, hogy az miként néz ki az oldalon, pofás-e vagy épp hogy cinkes, úgyhogy innentől már igazán nem érdemes továbbolvasni a sorokat, ha eddig megtetted volna. Van egy cserebogár a konyhánk falában, most már nap napután csak perceg benn a falban. Hogy hogy a fenében tud ott élni, az kérdés. Valószínűleg csinálja az utat magának kifelé a falból, és majd egyszer csak elő fog bukkanni, mint valami gregor samsa. És akkor majd belép a házba egy két öltönyös, nyakkendős apeh ellenőr, meg békávés, vagy szekuritis, és akkor kattan a bilincs.

Jól van, ennyi elég is lesz a piktogrammokból, még ezeket az áthúzott sorokat szívesen megnézném, mert azt minden blogger használja, mintha olyan nagy profizmus kellene hozzá, és nem csak egy kattintás lenne a betűszín és az aláhúzás között.

Szerző: matyej..

1 komment

Címkék: kupac szöveg

A bejegyzés trackback címe:

https://dzserek.blog.hu/api/trackback/id/tr291212175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matyej.. 2009.06.27. 17:43:46

na még ennyit. hogy komment is legyen má'
süti beállítások módosítása